Portfolio Marjolijn Menninga (Mojo in huis)

Een greep uit de projecten die reeds zijn opgeleverd: indelingsplannen, bouwtekeningen, 3D visualisaties, kleuradviezen, maatwerkmeubels, plattegronden...
Meer werkvoorbeelden en referenties op aanvraag.

Supergoed advies gekregen over de indeling van onze woning na verbouwing! We dachten zelf overal al over nagedacht te hebben, maar Marjolijn kwam toch nog met verassende ideeën die we eigenlijk allemaal hebben overgenomen. Ze deed grondig onderzoek naar onze woonwensen, waardoor het plan heel goed bij ons past. We werden er helemaal blij van! :-) Zonde om niet te doen!
Tjitske Boots
Tjitske Boots
We zijn in contact gekomen met Mojo in huis via een winactie op social media. Vanaf het eerste contact is er een prettige samenwerking. Marjolijn is een gedreven professional die oprechte interesse toont in jouw wensen en dromen en steekt er veel tijd en werk in om het plaatje compleet te krijgen. We zijn dan ook super tevreden over het uiteindelijke lichtplan, met praktische tips en voorbeelden die aansluiten met onze wensen en interieur. Kortom super blij met de samenwerking en het resultaat! Mocht je hulp nodig in huis, dan weet je waar je moet zijn.
mieke gabriels
mieke gabriels
“Marjolijns ontwerp is prachtig geworden. Ze stelde de juiste vragen, dacht met me mee en wist haar advies naadloos aan te passen aan mijn eigen voorkeuren. Ook bouwkundig heeft ze het een en ander verbeterd. En voor een chaoot als ik is het heel fijn om met iemand samen te werken die zelf alles tot in de puntjes georganiseerd heeft.”
Samuel Vermeulen
Samuel Vermeulen
Mojo gaat met veel enthousiasme aan de slag en heeft ons enorm geholpen om ons nieuwbouwhuis tot leven te brengen en in te richten. Al onze vragen over inrichting, stijl, verlichting en alle bijbehorende praktische vragen zijn volledig beantwoord. Mojo kwam met ideeën en oplossingen waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden. Super bedankt en we kunnen niet wachten tot ons huis klaar is en we het eindresultaat kunnen zien.
Lotte Haan
Lotte Haan
Superblij met mijn nieuwe huisstijl! Ik wist niet waar te beginnen, maar Mojo in Huis heeft me heel doelgericht geholpen door de juiste vragen te stellen, voorbeelden en keuzes voor te leggen en eigen suggesties te geven. Nu vallen alle elementen op zijn plek tot een harmonieus geheel waar ik helemaal blij van wordt!
Rob Vervoort
Rob Vervoort

Overzicht en begeleiding

Een zeker gevoel bij keuzes.

De ruimte gevisualiseerd

Het verheugen kan beginnen.

Uitgewerkte tekening

Concreet plan voor jezelf, de vakman of de aannemer.

Bespaar tijd, moeite en gedoe.

Stop met het allemaal zelf uitzoeken.
Snel en vrijblijvend kennismaken op een tijdstip dat jou uitkomt!

Mojo in huis
maakt je ruimte thuis.

Scroll naar boven