Indelingsadvies Den Bosch

Leefkeuken
met eetkamerbank

3D Ontwerp keuken en eetkamer, Utrecht

De toekomstige bewoners van deze in 2022 op te leveren nieuwbouwwoning wensten een huiselijke leefkeuken. Dit met gebruik van zoveel mogelijk duurzame en natuurlijke materialen en met veel ruimte voor hun planten. Aan mij de schone taak hen te helpen met de vorm en indeling, lijnenspel, compositie, uitstraling en de verbinding met de eethoek en zithoek. 
De keuken is eenvoudig gehouden qua opstelling: dit is ruimtelijk gezien de beste keuze en geeft het mooiste aangezicht, ook bij binnenkomst en vanuit de zithoek.
Bijzonder is de modulaire eetkamerbank die ik adviseerde. Voor flexibiliteit, ruimtelijkheid en bovendien persoonlijkheid, precies wat ze zoeken in hun nieuwe woning straks. Zo oogt de keuken minder rechttoe rechtaan. Ze waren aangenaam verrast door dit element, daar ze hadden verwacht een eetkamerbank niet mooi te vinden. Het staat tenslotte ook erg gezellig en biedt de gewenste, warme uitstraling!
Het zitelement creëert meteen een hoekje waar bijvoorbeeld de piano kan staan: aanwezig zonder dominant te zijn en op zijn plek zonder elders ruimte op te hoeven eisen.

Scroll naar boven