Over>

Enthousiaste reacties

Reviews van enkele opdrachtgevers die ik met veel plezier heb mogen helpen met het vinden van hun Mojo in huis (zie ook Google voor reviews):

5/5
"Mojo gaat met veel enthousiasme aan de slag en heeft ons enorm geholpen om ons nieuwbouwhuis tot leven te brengen en in te richten. Al onze vragen over inrichting, stijl, verlichting en alle bijbehorende praktische vragen zijn volledig beantwoord. Mojo kwam met ideeën en oplossingen waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden. Super bedankt en we kunnen niet wachten tot ons huis klaar is en we het eindresultaat kunnen zien."
5/5
“Vanaf het eerste contact is er een prettige samenwerking. Marjolijn is een gedreven professional die oprechte interesse toont in jouw wensen en dromen en steekt er veel tijd en werk in om het plaatje compleet te krijgen. We zijn dan ook super tevreden over het uiteindelijke lichtplan, met praktische tips en voorbeelden die aansluiten met onze wensen en interieur. Kortom super blij met de samenwerking en het resultaat! Mocht je hulp nodig in huis, dan weet je waar je moet zijn.”
5/5
“Marjolijns ontwerp is prachtig geworden. Ze stelde de juiste vragen, dacht met me mee en wist haar advies naadloos aan te passen aan mijn eigen voorkeuren. Ook bouwkundig heeft ze het een en ander verbeterd. En voor een chaoot als ik is het heel fijn om met iemand samen te werken die zelf alles tot in de puntjes georganiseerd heeft.”
5/5
“Marjolijn heeft de wensen voor de kamer van onze dochter fantastisch vertaald naar een prachtig ontwerp. Een meisjeskamer die toch ook stoer is, met alle bestaande meubelstukken die we er graag in wilden verwerken en een ontwerp welke ook nog een lange tijd mee kan. Ook bij de indeling kwam ze met verrassende ideeën en gezellige hoekjes. Vanuit de moodboards en de producten en kleuren die ze hieraan gekoppeld heeft, konden wij zelfs in corona tijd heel gemakkelijk zelf aan de slag. Onze dochter geniet het meest van haar leesplekje op de mat in de zon. Dank Mojo in huis!”
Catharina
5/5
"Superblij met mijn nieuwe huisstijl! Ik wist niet waar te beginnen, maar Mojo in Huis heeft me heel doelgericht geholpen door de juiste vragen te stellen, voorbeelden en keuzes voor te leggen en eigen suggesties te geven. Nu vallen alle elementen op zijn plek tot een harmonieus geheel waar ik helemaal blij van word!"
Scroll naar boven